Logo_stal_renken

Stal Renken is gevestigd in het Drentse Klijndijk. Stal Renken is actief als professionele handelsstal, waarbij 3- en 4-jarige paarden actief worden opgeleid tot het LMZ-springniveau. Het bedrijf beschikt over 14 paardenstallen, een fraai buitenterrein en een binnenmanege.

Stal Renken’s achtergrond

De eigenaar van het bedrijf is Bert Renken. Bert is opgegroeid met de paardensport en op 3-jarige leeftijd bereed hij al een eigen pony. Door de jaren heen heeft Bert zich ontwikkeld tot een professional binnen de paardensport. Bert heeft met eigen paarden veel prijzen gewonnen op diverse springconcoursen. Dankzij de goede contacten met vele springruiters op allerlei niveau, is Bert een bekende persoonlijkheid binnen de paardenwereld. Samen met de aanwezige stalruiter heeft Bert de dagelijkse leiding over deze handelsstal.

De springpaarden van Stal Renken

Stal Renken is regelmatig geïnteresseerd in jonge ambitieuze paarden van 3-4 jaar. In eigen huis worden deze paarden opgeleid tot springpaard. Stal Renken is een jong bedrijf met daarachter uiterst ambitieuze mensen, die gaan voor topprestaties van het paard. Mensen, die alleen maar het beste willen voor het paard en op een uiterst eerlijke wijze willen communiceren en zakendoen met haar toeleveranciers en afnemers.

Het merendeel van de springpaarden werd verkocht aan afnemers in Nederland. Vanwege het springniveau ontstaat er ook een voorzichtige belangstelling voor onze paarden vanuit het buitenland. Stal Renken staat voor kwaliteit, eerlijkheid en liefde voor het vak. Neem contact met ons op en bespreek uw persoonlijke wensen.